Jozina Mulder

 Ik help jou graag verder met jouw dier * 
Jouw dier weer meer in balans, ontspannen en gelukkig 
 * ook bij vermissing  Referenties

Els Basten  www.elsbasten.nl


Jozina heeft bij mij diverse trainingen gevolgd in het werken met dieren. Hierin is ze ook de uitdaging met zichzelf niet uit de weg gegaan en heeft ze elk proces met liefde en ook kracht aangepakt om steeds dichterbij zichzelf te komen. 


Mede door deze processen is ze nu in staat met onvoorwaardelijke liefde en toewijding met dieren te werken op een hoog niveau. Ze werkt met behulp van subtiele en hoge energieën om dieren te helpen en mens en dier dichterbij elkaar te brengen.


______________________________________________________________________________________________________

Joy, Sky en Brenda  

Sinds de prachtige liefdevolle reading van Jozina voor onze poes Joy en kater Sky is mijn contact met hen op een zoveel dieper hartsniveau geraakt. De manier waarop Jozina over en met de dieren praat is zo inspirerend, zo eervol en contactvol, hier naar luisteren heeft mijn hart geopend. En iedere keer als ik voel dat mijn hart weer iets sluit en ik zie een van de poezen, denk ik aan hoe liefdevol Jozina over ze sprak en dan kan ik me daar meteen weer mee verbinden en mijn hart weer voelen smelten. Dat vind ik het grootste geschenk van de mooie readingen van Jozina. Bovendien is de onrust ( waardoor ze op plekken gingen plassen en poepen die niet de bedoeling waren) totaal verdwenen en zitten ze weer heerlijk in hun wel! Dank je wel lieve Jozina, voor je krachtige contact met onze schatjes voor je grote hart en diepe wijsheid. Liefs Brenda

_________________________________________________________

Baloe en Diane 


Ik kwam met Jozina in contact voor onze 12 jarige teckel Baloe. Zij had erg last van haar rug, maar bleef het heel erg moeilijk vinden om rustig te blijven. Vooral 's nachts raakte ze totaal in paniek, met als gevolg dat de rugpijn een stevige hernia werd. Er was geen land met haar te bezeilen. Piepen, huilen, dralen, totaal buiten zichzelf en niet bereikbaar. Met de handen in het haar stuurde ik een mailtje naar Jozina. Wat is er aan de hand, wat kunnen we doen en kun je haar helpen rustiger te worden, zodat ze aan haar herstel kan werken. Gelukkig wilde Jozina met haar werken. 

Het verslag van de reading en healing was best confronterend, Baloe had behoorlijk pijn, maar het gaf ook inzicht en handvatten om haar te kunnen begeleiden naar herstel. 

Ik vond het heel fijn. Ik merkte aan Baloe binnen een dag dat ze rustiger was en meer zichzelf. Inmiddels gaat het beter met Baloe, is een stuk vrolijker, bijna geen paniek meer 

en is haar rug ook alweer wat opgeknapt. Dankjewel Jozina voor je helpende hand! Diane


_______________________________________________________________________________________________________________Rata en Astrea


De reading / healing aan mijn lieve hond Rata door Jozina was echt een enorm cadeau voor zowel Rata als mij. Ik liep over van liefde toen ik het verslag las, en deze reading heeft me nog meer doen laten inzien wat voor grote Ziel Rata is. Zoveel wijsheid en zoveel liefde… ik was er eigenlijk stil van. Het heeft onze relatie zo mogelijk nog hechter gemaakt (en we waren al zo hecht!).  Ik herkende de meeste dingen die Jozina noemde en het bevestigde ook zoveel voor mij in wat ik intuïtief al met haar had aangevoeld, bijvoorbeeld wat ze fijn vindt en wat niet.

Ik moest ook echt lachen om bepaalde details waar Rata mee kwam.. Rata zei bijvoorbeeld dat ze het zo lekker vindt om de pan met eten die ik voor de honden maak, uit te likken. En nu geniet ik er nog meer van haar die pan te geven, wetende hoe ze daar van geniet en hoe dankbaar ze is. 

Wat een hele goede concrete tip was, was om een dekentje over Rata heen te leggen als er vuurwerk is, omdat ze daar heel bang van is. Het is zo´n heerlijk gevoel om je liefjes te kunnen bijstaan als ze het moeilijk hebben en te snappen wat ze dan nodig hebben. 

Ook dat Jozina Rata kon helpen om spanning te ontladen voelde zo fijn, ze doen zóveel voor ons, onze dieren, en ook zij hebben af en toe een steuntje nodig om in balans te blijven. Ik raad sindsdien iedereen met huisdieren aan eens een reading/healing te ontvangen van Jozina voor je huisdier (ook als dieren niet per se ´ziek´zijn) omdat het je huisdier én jezelf zóveel geeft… Het is het zó waard!! Echt verrijkend.


Liefs,
Astrea Geertsema & Rata 
Mexico_________________________________________________________________________________________________________

Gatolfo en Yojana


Hello Jozina!


I speak a little english so i will try to do it . I think it's a good idea that the story be published, i saw a huge change on my cat, and your help for telling us what he needed, what he missed, which were his worry helped us too much to make the changes. Gatolfo is very happy now, everything you told us was so true. His hair is beautifull now, is very soft, he is lazy, becames crazy with meat smell and he loves to steel the portion of his brothers.

We really appreciate your help, the doctor sended him medicine for the depression but we thought it was too strong for him, so my husband Hugo and i decided to give him more attention, he is fine now, thank you so much for the help. Many greetings, Yojana Sánchez,  Merida, Mexico


Read more about Gatolfo:


Gatolfo is very happy now, everything you told us was so true. The neighbor told us days later than she was putting food with poison for rats, and we saw children throwing up little rocks to the cats, we talk with the neighbor and the children parents to stop these actions, Gatolfo now eat more meat, fish and he sleeps all day and go out to have fun at nights, so that way nobody bother him, his hair is beautifull now, is very soft, he is lazy, becames crazy with meat smell and he love's to stole the portion of his brothers. 

Again thank you very much for the help. 

Many greetings. 
Yojana Sánchez

Merida, Mexico


______________________________________________________________________________________________________

Pip en Sanne


Zelf was ik nog niet echt bekend met dierenhealing, totdat Jozina een healing bij onze andere kat Henry had gedaan. Door haar manier van werken en de informatie die we van hem hadden gekregen werd ik enthousiast om dat ook bij Pip te doen.

De healing had Jozina vooral op haar buik gefocust aangezien die haar gevoelige plek is. De volgende dag zagen we al het verschil. Ze werd speelser, vrolijker en kwam al meer knuffels halen. En sindsdien gaat het elke dag een stukje beter met haar. Ze word echt weer de oude Pip. Ze eet weer kattensnoepjes, daagt mij weer uit en rent als een gek de kamer door. De healing heeft ons, maar vooral haar het meeste geholpen. Liefs, Sanne Seubring.


Meer over Pip:

De laatste tijd werd Pip knorrig. Ze bromde veel naar Henry en ook wel is als je haar oppakte. Dit was ook een doorslaggevende reden dat ik een healing voor Pip wou. Met die vraag en waar ze vandaan komt voor dat ze in het asiel kwam kreeg ik het volgende antwoord :

Pip laat me een moederpoes zien met kittens, waar zij eentje van is. Als ik verder vraag krijg ik geen beelden. Ik heb het gevoel dat ze weggelopen is? Of verdwaald..of zoiets..dat ze op een of andere manier in het asiel terecht gekomen is. Dat is beetje teveel voor Pip geweest de periode voor en in het asiel. 

Er waren zoveel dieren zegt ze steeds…. dat ze zo alert moest zijn, zo voelde ze zich. Niet veilig.

En zo voelt ze zich nog, het is haar snel te veel en te druk. Dat vindt ze niet fijn.

Daarom is ze soms ook een beetje pinnig tegen Henry, omdat alles haar dan teveel is, dan zit ze zit niet lekker in haar vel.

Ze is heel wijs. Door haar “trauma” van het asiel of daarvoor is ze een beetje van slag en soms begrijpt ze dingen niet.

Het was wel even schrikken om dit te horen maar daardoor snap ik Pip een stuk beter en kan ik haar op deze manier ook verder helpen. 

Nu snap ik ook dat ze het niet prettig vind als er veel mensen op bezoek zijn. Wat ook grappig was is dat Pip een soort paté, leverworst benoemde. 

Wat blijkt is dat mijn moeder haar af en toe een stukje gaf en dat ze dat wel héél lekker vind. Dus ben ik direct naar de winkel gefietst en heb ik dat voor haar opgehaald. Ook vond ik het fijn om te horen dat Pip het fijn vind als ik rustig tegen haar praat. 


Sanne Seubring
_____________________________________________________________________________________________

Tommietom vermist


Ik ben in contact gekomen met Jozina omdat Tommietom vermist werd.

Door de aanwijzing van Jozina hebben we hem gevonden.Wat waren wij super blij dat Tommietom en zijn lieve baasje van toen 88 jaar hem terug had... Nu 1 jaar verder heb ik weer contact opgenomen met Jozina omdat hij weer vermist was, zijn baasje is helaas overleden..Nu ook weer heeft deze lieve Jozina hulp geboden..Ben super blij met Jozina... Jozina je bent een toppertje.


Riet Veugelers

_________________________________________________________________________________________________


Afscheid van Sky

Testimonial van Brenda over begeleiding bij het afscheid van Sky.


Ik ben zo dankbaar dat Jozina ons bijstond in het stervensproces van onze lieve kater Sky.

Op de dag voorafgaand heeft Jozina Sky een healingsessie gegeven en dat voelt zo fijn…dat Sky zich helemaal gezien en gehoord kon voelen voor wie hij was en wat hij voor ons heeft betekend. Het was heel duidelijk dat hij daarna zijn verantwoordelijkheid voor ons gezin kon loslaten en zich kon overgeven aan zijn sterven. En toen hij de dag daarop inderdaad insliep was het zo fijn en ondersteunend om begeleiding van Jozina te hebben in alle verdriet en emoties en daardoor onzekerheid.

Steeds weer kwam er inspiratie over hoe het afscheid in te vullen en de liefdevolle Jozina weet je als geen ander aan je hart en liefde te herinneren en om dat steeds hoog te houden.

Daarom kijken we zo voldaan en dierbaar terug op deze afscheidsdag, waarop we heel veel hebben gehuild en losgelaten en ons als gezin ook heel erg verbonden hebben gevoeld.

Het voelt dat we het precies zo hebben beleeft als dat we nu nog steeds zouden hebben gewild…niets overgeslagen of vergeten. 

Jozina hield ons wakker, erbij en in ons hart.

En dat voelt nu zo goed en maakt het verlies en verdriet zoveel dragelijker.

Een diepe buiging uit een heel dankbaar en dierbaar hart! Liefs Brenda.


_______________________________________________________________________________________________________

Over Luus

Fijn om te lezen dat hij zo tevreden is. Ik herken veel van wat je schrijft.
Mijn zoon zat helemaal te stralen toen ik het voorlas. Hij slaapt ook heel graag bij mijn zoon wat hem een heel veilig gevoel geeft. 
Nu na de reading is hij nog blijer met Luus.

Dank je! Heel fijn om allemaal te lezen. Voor mij erg herkenbaar en voor mijn zoon heel sterkend...


__________________________________________________________________

Henry en Agnes


Op een gegeven moment veranderende Henry, werd wat stiller, trok zich wat terug, kreeg last van uitslag en ik had wat vragen over Henry zijn herkomst en verleden.

Ik heb Jozina een mail geschreven en gevraagd of zij Henry kon helpen en mijn vragen mocht beantwoorden.

Voor mij was het zo mooi te horen dat Henry slaapt bij degene die het op dat moment nodig heeft. En ik begrijp nu dat door alle hulp van Henry aan ons zijn lichaampje soms overbelast is. Door deze reading en healing weet ik beter wie Henry is en waarom, hoe ik hem kan/mag helpen. De band en de liefde die er tussen ons is en wordt elke dag sterker en mooier. 

Henry heeft zo positief op de healing gereageerd, hij is weer de oude Henry, knuffelig, aanhalig, ondeugend en ik mag weer zijn buikje kriebelen. Dank je wel lieve Jozina.


Agnes


Lees hier meer over Henry


30 december 2013 ben ik samen met een vriendin naar het dierenasiel in Beilen gegaan.

Het idee was om een jongere kat op te halen. Overal kijken. 

Toen zag ik Henry, liefde op het eerste gezicht. 

Toch nog even de twijfel, weer rondkijken maar steeds kwam ik weer terug bij Henry, dus mijn keuze gemaakt, Henry ging met ons mee naar huis.

Hoe kom ik aan zijn naam? 

Het zat al in mijn hoofd dat als ik een kater zou krijgen hij Henry zou heten en toen ik hem zag hoorde die naam ook bij hem. En the 7th is omdat Henry onze zevende kat is.

De naam Henry betekent koning en heerser van het thuisland.

Henry is ook echt een koning, als je hem ziet dan wordt je gelijk verliefd, zijn ogen zo mooi en ontzettend lief en aanhankelijk.

En heerser van ons huis is hij zeker, heeft onze harten vervuld met liefde en is aanwezig hoe hij zijn moet, geeft liefde en aandacht aan wie het nodig heeft.

Na een aantal weken had ik het idee dat hij eenzaam was, behoefte had aan een maatje.

Dus weer naar het asiel en toen hebben we Pip opgehaald. 

Een kleine dondersteen, die leven in de brouwerij gaf.

De eerste dagen was het blazen en grommen maar ineens ging het goed, dikke vrienden, samen knuffelen op de bank.


Wat uit de reading o.a. blijkt:

Hij heeft gewoond bij een lieve jonge vrouw ..

Deze vrouw ging samenwonen met een man en een hond en toen veranderde de situatie..

Toen er ook nog een baby kwam moest Henry weg…

Ze hebben hem naar het asiel gebracht, waar het okee was zegt hij..

Toen kwam Agnes. Zo lief vindt hij je en zo blij en warm wordt hij nu.

Hij is dolgelukkig dat hij bij jullie mag wonen!

Ook je huis als je wilt een soort van reiniging geven om de energie wat luchtiger te maken in sommige delen van het huis door ramen open te zetten, bloemen neer te zetten en gedroogde salie te branden.

De healing vind hij heerlijk en heeft hij echt nodig om te helpen zijn zelfhealend vermogen te activeren en los te laten.

Wat was ik blij en dankbaar met deze reading/healing van Henry, 

gaf antwoorden op de vragen die ik had. Het was fijn te horen dat Henry gelukkig is bij ons. 

Te horen waar hij vandaan komt, verklaard zijn gedrag.

Had niet verwacht dat hij al ruim 7 jaar was.

De jeuk kan ik plaatsen, door stress en voeding, daarom ben ik overgestapt op andere voeding.Agnes
_________________________________________________________________________________________________

Hasta en Jacinta


Met name het linkeroor vindt ik opmerkelijk waargenomen, dat klopt dus!

Het mooie van de reading is ook dat je weer bewuster met elkaar bezig bent.

Jozina  dankjewel!


Jacinta
____________________________________________________________________________________________


Annika en Tommy

Jozina hebben we gevraagd een healing te doen bij Annika.

We waren benieuwd wat Annika van ons nodig had rondom de bevalling en kraamtijd: 

rust of veel contact, met ons en Tommy, haar broertje.

Na de behandeling zagen we  dat Annika weer wat meer energie kreeg, meer ondernam, ze kwam ons ook weer meer knuffelen. We vonden haar weer meer ontspannen, ontvankelijk voor contact en vol overgave aan wat zou gaan komen.

Voor ons betekende de informatie van Jozina een waardevolle positieve bevestiging van wat we zelf ervaren bij de poezen. Wellicht mede doordat wij vertrouwen hadden in de bevalling en de periode erna en Annika (en Tommy) ruimte en rust gaven, heeft Annika ons juist bij haar bevalling gewild en is alles zo soepel verlopen. Het contact met onze diertjes is closer geworden en het contact tussen Tommy en Annika, nu ze weer met z'n tweeën zijn nog als vanouds!  Jozina, dank je wel!!   Christel


Lees meer over Annika en Tommy

Jozina hebben we gevraagd een healing te doen bij Annika, een jong poesje van één jaar, dat samen met haar broer Tommy, vanaf kittentijd bij ons woont. Annika is een heel lief, aanhankelijk en speels poesje, dat graag met zich laat tutten door onze kleine kinderen. Ze was ten tijde van de healing in verwachting en bijna moest bevallen. We waren vooral nieuwsgierig naar wat Jozina ons kon vertellen over Annika, vanuit deze behandeling, in aanvulling op het fijne contact dat wij met haar hebben. Bovendien waren we benieuwd wat Annika van ons nodig had rondom de bevalling en kraamtijd: 

rust of veel contact, met ons en Tommy.

Jozina vertelde ons, naar aanleiding van onze vraag en foto's dat Annika haar veel liefde, ontspanning en tevredenheid liet voelen voor ons en onze zorg voor haar en dat ze het erg naar haar zin heeft bij ons. Ze gaf ook aan dat ze vermoeid was en een gevoelig rugje had en wat meer in zichzelf gekeerd was. Dat kwam overeen met wat wij zagen en voelden, ook nu de bevalling naderde. Ze gaf aan dat Tommy af en toe bij Annika en de kleintjes kon zijn, dat zijn aanwezigheid niet bedreigend was.

Jozina heeft haar meridianen behandeld, zodat de energie goed kon doorstromen. Dat stroomde heel goed en intens, dat merkte ze aan de ontlading daarna, ze kon veel spanning zo loslaten.

Thuis merkten we dat Annika weer wat meer energie kreeg, meer ondernam, ze kwam ons ook weer meer knuffelen. We vonden haar weer meer ontspannen, ontvankelijk voor contact en vol overgave aan wat zou gaan komen. De avond voor de bevalling kwam Annika heel ontspannen bij me liggen op de bank en rolde zich op haar rug. Ze liet me eindeloos haar buik aaien en zachtjes masseren, we voelden allebei aan dat de bevallling nu heel dichtbij kwam. Het was heel bijzonder dat ze zo ontspannen was en me zo toeliet.

De volgende morgen - op eerste Koningsdag - kwam Annika 's morgens vroeg op onze schuifdeur op de overloop tikken. Dat doet ze normaal nooit. We hebben haar op de slaapkamer gelaten en wat we al aanvoelden: ze ging bevallen en ze koos ervoor dat tussen ons in op het ouderlijk bed te doen. Heel speciaal en ontroerend dat we hierbij mochten zijn! Ze was heel rustig en alles ging voorspoedig. Ze liet zich aaien en bij de persweeën kon ze haar pootjes afzetten tegen onze vlakke handen.

Tommy heeft 'de kat uit de boom gekeken' bij de kittens. Hij toonde zich zorgzaam naar Annika. De avond voor de bevalling schonk hij haar een vogel. Na de bevalling likte hij haar en rook hij aan de poesjes. Gedurende de weken erna moest er wederzijds wat afgetast worden en leek hij zich wat buitengesloten te voelen. Hij kon af en toe een waarschuwing geven aan een kitten die met hem wilde spelen, maar hij deed ze niets. Op het moment dat de kittens naar hun nieuwe gezin gingen, konden Tommy, Annika en de kleintjes, zonder zonder waakzaam te zijn tegelijk uit één voerbak eten.

Ook bij Tommy heeft Jozina een healing gedaan. We waren benieuw hoe hij alle veranderingen thuis zou ervaren. Jozina vertelde dat Tommy een gezonde en speelse indruk op haar maakte en haar liet zien dat hij dol is op avontuur, sprongen maken, met een balletje spelen, vanaf hoog naar beneden loeren vanuit een (kantel-)raam, en in een doorzichtige 'emmer' kruipen en rollen. Ook vertelde ze dat Tommy Annika wat miste in de actie, maar dat het oké was en hij zelf op zoek ging naar avontuur. De healing stroomde heel fijn, vertelde Jozina. Hij vindt het ook heerlijk om geknuffeld te worden.

We herkenden Tommy in de beschrijving van Jozina, het was heel treffend! Hij gaat graag vanuit onze slaapkamer door het kantelraam naar buiten en hij ligt graag onder ramen te 'zonnen' in de kas. Hij is inderdaad heel speels en avontuurlijk en vermaakt zich goed met het kinderspeelgoed (emmers en tunnel).

Voor ons betekende de informatie van Jozina. een waardevolle positieve bevestiging van wat we zelf ervaren bij de poezen. Wellicht mede doordat wij vertrouwen hadden in de bevalling en de periode erna en Annika (en Tommy) ruimte en rust gaven, heeft Annika ons juist bij haar bevalling gewild en is alles zo soepel verlopen. Het contact met onze diertjes is closer geworden en het contact tussen Tommy en Annika, nu ze weer met z'n tweeën zijn nog als vanouds!

En weet je wat? Het nieuwe gezin, waar de drie poesjes samen heen zijn gegaan, heeft eerder een poes gehad die op Koninginnedag geboren is.... Toeval of niet?

Jozina, dank je wel!!

Christel

_____________________________________________________________________________________________________________


Pippi


Pipi en Shelley


Onze poes Pipi is in maart bevallen van vijf kittens. 

Ze was nog erg jong om ineens voor vijf kittens te moeten zorgen en daarom was ze ook totaal uitgeput.

Door toepassing van Jozina haar advies na de reading en het resultaat van de healing op afstand, kreeg Pipi weer rust en energie!


Shelley Ensink
Lees meer over Pipi

Onze poes Pipi is in maart bevallen van vijf kittens. 

Ze was nog erg jong om ineens vijf kittens te verzorgen en te voeden en raakte totaal uitgeput.

Ze was mager en zo moe dat ze soms weigerde haar kittens bij haar te laten drinken. Ze at zelf ook niet goed meer en ik wist ook niet meer wat ik haar nog kon geven. 

Ik heb Jozina gevraagd Pipi een healing op afstand te gegeven.

Tijdens de healing  kwam Pipi voor me liggen op de tafel. Ze wilde dicht bij me zijn en geaaid worden. Dit beschreef Jozina  in haar verslag.

Pipi gaf tijdens de healing door dat ze iets wits wilde drinken dat uit de kraan leek te komen. Die ochtend had ik haar wat koffie elk verdund met 

water gegeven.

Pipi liet zien dat ze doodmoe was en wilde weg van haar kittens.

Een op een lukte nog, maar alle vijf tegelijk kon ze echt niet aan.

Ik heb het voeden vervolgens een beetje van Pipi overgenomen, zodat zij meer rust kon krijgen.Ook gaf Pipi aan zich graag ergens terug te trekken, dat ze dan op een geel fluweelzacht kleedje lag. Ja dat was zo! Pipi 

verstopte zich graag in de verkleedkist van mijn kinderen en lag dan op een geel Bumbapakje van mijn zoontje.

Ik was erg onder de indruk van de details die Jozina mij gaf en ben met alle tips aan de gang gegaan. Het heeft Pipi en mij enorm geholpen.

Pipi ging beter eten en kreeg meer energie. Ze kon weer spelen!

Dankjewel lieve Jozina!


Shelley Ensink
___________________________________________________________________________________________________
                                                                                                                                                                                                                                           
                                                                                                                                                                           Design by Zea | Copyright © 2014 Jozina Mulder