Jozina Mulder

 Ik help jou graag verder met jouw dier * 
Jouw dier weer meer in balans, ontspannen en gelukkig 
 * ook bij vermissing 
Over

Met lieve Mexi

Communiceren met je dier en jouw dier helpen waar je kunt is wat ik jullie ook zo gun !!


 

Dieren zijn vaak onze liefste en dierbaarste 'maatjes'. We kunnen zoveel leren van deze prachtige wezens die zo dichtbij ons zijn. Vaak zoeken we een coach of iemand die kan helpen ver weg, kijk eens om je heen, zo dichtbij is daar jouw lieve dier!
Of misschien wel lieve dieren!! Als je jouw dier nog meer leert begrijpen of verstaan gaat er een wondere dierbare wereld voor je open. Je gaat herkennen wat jouw dier doet om jou te helpen en je begint te luisteren naar de wijze woorden...

Dit is mijn ervaring die ik opdeed tijdens een periode van ziekzijn, burn out en B12 tekort.
De zo waardevolle lessen en ervaringen en hulp die ik mocht ontvangen en zien tijdens deze periode deel ik graag met je.
Jij en jouw dier zijn het waard om ook jullie relatie naar een next level te brengen! Luisteren en communiceren met jouw dier is voor jouw dier ook bijzonder helend. Het wordt gezien en gehoord en is ook dankbaar dat het zijn of haar wijze lessen mag delen met jou! En ook jij kan jouw dier helpen met ontstressen van spanningen die jouw dier van jou of de omgeving overneemt, dat is ook bijzonder om dat te mogen doen voor jouw lieve dieren.

Dieren hebben ook onze hulp nodig, zodat zij hun missie hier op aarde kunnen uitvoeren. Het is zo bijzonder om in deze wereld onvoorwaardelijke Liefde te ervaren. Luister naar je dier, help je dier met ontstressen of healing en geniet van de onvoorwaardelijke liefde die een nieuwe dimensie aan je leven toevoegd.Dierencommunicatie en Dierenhealing voor mens en dier door:

  • Sessie voor jouw dier met energiewerk en dierencommunicatie op locatie of via een foto
  • Workshop "communiceren met dieren en werken met dieren"
Workshops ' Communiceren met Dieren & Energiewerk voor dieren'.

     Je leert hoe je jouw sensitiviteit inzet bij communiceren en het toepassen van healingstechnieken.
     Als klein kind communiceer je moeiteloos met dieren en help je hen door met energie te werken. Vaak is deze deur naar               jouw dierbaarheid en waarheid in jou dicht gedaan uit zelfbescherming. Door deze cursus open jij deze deur in jezelf weer,  
     je herontdekt jouw dierbaarheid en talenten. Je opent je weer voor jou ware natuur. Je gaat jouw sensitiviteit meer                         waarderen en inzetten als kracht. Je geniet veel meer van en met de dieren om je heen. 
     Het is een groot geschenk voor jezelf om jouw dier te kunnen en mogen helpen.
    

Mijn ' werk ' en deze website zijn ontstaan vanuit diepe dankbaarheid voor de onvoorwaardelijke liefde van dieren.

De stap in de wereld van de dieren heeft mijn ontzettend geholpen om te gaan leven vanuit mijn hart.

Leven vanuit mijn hart en mijn eigenheid is de essentie in mijn leven en in mijn 'werk' om mensen te inspireren naar hun dier te luisteren en het te helpen in balans te blijven.
Ik ken de uitdagingen van mensen die heel sensitief zijn. De grote uitdaging om in het hier en nu te zijn, helemaal aanwezig in je lichaam. Een transformatie die jouw sensitiviteit jouw kracht laat zijn. 


Lange tijd leefde ik een leven dat niet bij me paste. Ik volgde voorbeelden van anderen en adviezen die ik me niet eigen kon maken omdat het niet bij mij paste, bij wie ik ben. 


Een jarenlang B12 tekort, een opnamestoornis B12 bleek later, was de oorzaak van de burn-out die volgde.

Dit was de uitnodiging om te gaan luisteren naar mezelf. 

In deze periode van stil zijn en naar binnen keren, leerde ik luisteren naar de wijze raad van mijn dieren en hun helende aanwezigheid ervaren. 


Leven vanuit mijn essentie was de weg naar herstel. Ik maakte opnieuw verbinding met het mooie wezen dat ik ben.

Zo leerde ik hoe ik wel kon aarden en leven op een manier die bij mij past. Vanuit verbinding met wie ik ben, vanuit mijn hart.

Het heeft mij doen inzien dat alles mogelijk is. En dat is wat ik ook jou heel graag gun! 

Ik nodig je uit in de wereld van jouw dieren en dieren om je heen te stappen, met ze te gaan communiceren en jouw dieren te helpen met healing zoals zij jou dagelijks helpen. 

Genieten van het leven, samen met je dieren die je begrijpt en verstaat en kunt helpen is een groot geschenk voor jezelf en je dieren! 

 

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.