Title

Communiceren met Dieren - Dierenhealing  
Jozina Mulder  Dieren-tolk -healer & coach 
          
 


Over

  

Onze dieren zijn vaak onze liefste en dierbaarste 'maatjes'. We mogen zoveel leren van deze prachtige wezens die zo dichtbij zijn. Als je je dier nog meer leert begrijpen of verstaan gaat er een wondere dierbare wereld voor je open.

Dieren hebben ook onze hulp nodig, zodat zij hun missie hier op aarde kunnen uitvoeren. Het is zo bijzonder om in deze wereld onvoorwaardelijke Liefde te ervaren. Luister naar je dier, help je dier met ontstressen of healing en geniet van de onvoorwaardelijke liefde die een nieuwe dimensie aan je leven toevoegd.

Ik werk met jouw dier, paard, hond of kat, zodat het weer ontspannen en terug in balans komt.
  • Door middel van communicatie met je dier en energie werk. 
  • Op locatie, stal, of op afstand via een foto of via Skype.
     Ik coach en inspireer sensitieve dierenvrienden ( HSP )
  • door middel van een cursus ' Communiceren met Dieren & Energiewerk voor dieren'.

     Je leert hoe je jouw sensitiviteit inzet bij telepatisch communiceren en het toepassen van healingstechnieken.
     Als klein kind communiceer je moeiteloos met dieren en help je hen door met energie te werken. Vaak is deze deur naar               jouw dierbaarheid en waarheid in jou dicht gedaan uit zelfbescherming. Door deze cursus open jij deze deur in jezelf weer,  
     je herontdekt jouw dierbaarheid en talenten. Je opent je weer voor jou ware natuur. Je gaat jouw sensitiviteit meer                         waarderen en inzetten als kracht. Je geniet veel meer van en met de dieren om je heen. 
     Het is een groot geschenk voor jezelf om jouw dier te kunnen en mogen helpen.
    

Mijn werk en deze website zijn ontstaan vanuit diepe dankbaarheid voor de onvoorwaardelijke liefde van dieren.

De stap in de wereld van de dieren heeft mijn ontzettend geholpen om te gaan leven vanuit mijn hart.

Leven vanuit mijn hart en mijn eigenheid is de essentie in mijn leven en in mijn werk. 
Ik ken de uitdagingen van mensen die heel sensitief zijn. De grote uitdaging om in het hier en nu te zijn, helemaal aanwezig in je lichaam. Een transformatie die jouw sensitiviteit jouw kracht laat zijn. 


Lange tijd leefde ik een leven dat niet bij me paste. Ik volgde voorbeelden van anderen en adviezen die ik me niet eigen kon maken omdat het niet samenging met degene die ik werkelijk was. 

Een voorbeeld: Het lukte mij niet om te gronden en te aarden zoals anderen dat deden of adviseerden. Dit bracht me in verwarring.

Een flinke burn-out , mede veroorzaakt door een B12 tekort / opnamestoornis B12, was de uitnodiging om te luisteren naar mezelf. In deze periode leerde ik luisteren naar de wijze raad van mijn dieren en hun helende aanwezigheid ervaren. 

Leven vanuit mijn essentie was de weg naar herstel. Ik maakte opnieuw verbinding met het mooie wezen dat ik ben.

Zo leerde ik hoe ik wel kon aarden en leven op een manier die bij mij past. Vanuit verbinding met wie ik ben, vanuit mijn hart.

Het heeft mij doen inzien dat alles mogelijk is. En dat is wat ik ook jou heel graag gun! 

Ik nodig je uit in de wereld van jouw dieren en dieren om je heen te stappen, met ze te gaan communiceren en jouw dieren te helpen met healing zoals zij jou dagelijks helpen. Genieten van het leven, met je dieren is een groot geschenk voor jezelf en je dieren! 

 

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.